.: Dark chocolate and pink peach

Ho scoperto che questa ricetta è più conosciuta di quanto pensavo, leggendo un altro blog molto carino

Pesche di Nonna Albina

but hey, these are the peaches my mum’s been cooking since I was a kid. So they have the taste of childhood… that bittersweet taste of memories and of bliss…

Thank you mum.

You need:

peaches – pesche
cocoa powder – cacao in polvere
amaretti biscuits
eggs – uova
sugar – zucchero
butter – burro

cut the peaches in two and take the pulp out. Put the empty peaches in a baking tray.
Mince the pulp and mix it with the cocoa, the yolk, a bit of sugar and the choppped amaretti. Put it all in the peaches, and put a bit of butter on each, then put them in the oven at 180°C for 15-20 minutes.

And you’ll be… the king of p.

 

 

One thought on “.: Dark chocolate and pink peach

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...